Velkommen til VININORD

Vi har samlet lidt inspiration til dig, der gerne vil smage god vin fra Rhône området og måske også vide mere om den vin, du drikker.

Aktuelle årgange og priser finder du på prislisten.

Vininord er udsprunget af familiens store interesse for Frankrig i almindelighed og for fransk vin i særdeleshed. I mange år har vi besøgt forskellige dele af Frankrig for så i 1999 at blive medejere en feriebolig i Flassan, der ligger for foden af Mount Ventoux i den sydlige del af Cotes du Rhône.

Mange ferier i området har givet et grundigt kendskab til de førende producenter af vin, i Côtes du Ventoux, Côtes du Rhône og Côtes du Luberon og de flotte vine, som de frembringer. Det synes vi også at andre skal have glæde af og samtidigt opleve det håndværk, det er at lave god vin.

Vi importerer også nogle få vine fra Norditalien, nærmere bestemt området Piemonte. Vinene kommer fra området ved Dasti og omfatter rødvine fremstillet på Barbera og den mindre kendte druesort Fresia , som nogle mener har slægtskab med Nebbiolo,

Fremragende vine fra Rhône

Mange forbinder mange vinene fra det sydlige Rhône med almindelig konsumvin, som man kan købe 3 flasker af i det lokale supermarked for 120 kr. Går man på opdagelse blandt områdets vinproducenter opdager man, at området dækker over meget andet end billig dagligvin. Faktisk er det i Rhône, at nogle af de mest fremragende franske vine fremstilles.

Vores kendskab til producenterne har gjort, at vi kan levere kvalitetsvine fra området til meget attraktive priser, fordi:

– Vi har direkte import og dermed ingen fordyrende mellemhandlere.
– Vi bruger mund til øre metoden og har derfor ingen udgifter til markedsføring.
– Vi har ikke lønnet personale.
– Vi har meget små avancer.

Hvor det er muligt at sammenligne vores priser med andre forhandelere i Danmark eller i udlandet, opdager man, at vore priser typisk er mellem 20-50 kr. billigere pr. flaske.

Har du brug for vin, også til gavebrug eller måske en vinsmagning, kontakt os for et godt tilbud.

VININORD v/ Keld Schumann, Gjøl

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *