Gaver

 

Vi leverer og sender vin og vingaver over hele landet, fra dag til dag. Vores udvalg af kvalitets vine kan kombineres til spændende gaver, helt efter jeres ønske. Derfor har vi ikke nogen færdige løsninger, da vi syntes gaven skal være individuel.

Husk at vi kun forhandler kvalitetsvine, som vi selv kunne tænke os i en gave, og som vi kan sælge til nogle meget attraktive priser.

gig42[1]gig42[1]

Historie fortælling

Med gaven følger en beskrivelse af vinene. Beskrivelsen indeholder den gode historie om de små ejendomme, og de personer der står bag vinen.

Firmagaver

Forkæl kunder og ansatte, vi sammensætter naturligvis gaven i samarbejde med jer og helt efter jeres ønsker. Vi tilbyder de bedste vine og ønsker i andet i gaven, som ikke er i vores sortimentet, kan vi også klare det. Kontask os for en snak om muligheder.

Vinsmagning

Gaven kunne også være en komplet vinsmagning for venner og bekendte på et tidspunkt efter eget valg. På hjemmesiden har vi nogle priseksempler på vinsmagning, som kan give inspiration til en anderledes gave.

Priseksempel: Vinsmagning med 6 topvine fra Rhöne incl. brød og tapenader for optil 14 personer, 1750,- kr – indenfor 50 km fra Aalborg.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *