Vinsmagning

 

Vi arrangerer og underholder med foredrag om vine, oste og Provencalske specialiteter for vinklubber, personaleforeninger, venner, familie og andre vininteresserede. Vinsmagningerne kan målrettes enhver lejlighed. Det betyder, at I selv kan bestemme hvilket tema, og indhold smagningen skal have.

vinsmagning  druer_vogn[1]

Vi har lavet nogle forslag her på siden, men det står jer frit for selv at sammensætte en smagning ud fra vores sortiment. Så aftaler vi en pris i forhold til jeres ønsker. Til en smagning skal der være mindst 12 personer, afhængigt af temaet vil varigheden være fra 2-3 timer. Vi vil fortælle lidt om vores import, men hovedvægten vil blive lagt på at fortælle om de vine, I skal smage. Gennem smagningen  vil vi fortælle, vise billeder og slides om, områderne, druerne, jorden, hvordan man smager på vinen, serveringstemperatur og selvfølgelig en del om producenterne og deres historie.

Er I interesseret i at høre nærmere om ovenstående, eller har I individuelle ønsker, så er I velkommen til at kontakte os, via hjemmesiden. Klik blot på “kontakt”. Hvis der er interesse for det, kan vi også arrangere en lille blindsmagningskonkurrence. En vinsmagning er også en glimrende event i forbindelse med forskellige arrangementer, en årsafslutning, en medarbejderarrangementer, vinklubbens halvårlige udflugt, en middag i byen, en polterabend, en koncert, osv.

Vi skræddersyr smagninger til lejligheden.

En smagning indeholder normalt følgende dele: – præsentation af 6 eller 8 vine vin (ca.12-14 personer om en flaske vin, 0,75 liter) – smagning og fortælling ca. 2-3 timer – smageskemaer og materiale med fakta om vinene – brød

tomat    moulin 2

Eksempler på smagninger. Vi foretrækker at give en fast pris på et helt arrangement, således at vi kan skræddersy det helt efter jeres ønsker og behov.

8 forskellige franske vine. Vi giver en gennemgang af vinene, geografi, lokal historie, anekdoter, fremstillingsmetode m.v. fra 150,- pr person incl brød.

LUKSUS vin smagning. Her smages 6 Rolls-Royce vine fra Rhône og Ventoux. Fra 180,- pr person incl. brød

Vinsmagningerne kan suppleres med Provencalsk Tapas. Tapas kan bestå af fransk inspireret oste, Nyons oliven, forskellige tapenader, terriner, provencalske lufttørrede pølser eller skinke og chokolade fra 75,- kr. pr person

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *